Yeni Bir Pendik Faciası Daha... - Deneme Blogu

Breaking

Öylesine

About

test banner

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Cumartesi, Nisan 30, 2011

Yeni Bir Pendik Faciası Daha...

              28.04.2011 akşamı saat:21.00 de  Salihoğlu Arena stadında oynana maça favori olarak başlayan kaptan Yücel in takımı Ali kaptanın takımına karşı hezimete uğradı...
              Salihoğlu Arena deplasmanına çıkan kaptan Yücel maç öncesi fark atarız edasıyla ahtremana bile çıkmazken Ali kaptan takımını 2 hafta öncesinden kampa çekti. Kıran kırana geçen maçın ilk yarısı 3-3 berabere biterken her iki takım oyuncuları arasında da atışmalar olduğu gözlendi. Kaptan Yücel in takımında oynayan karınca Erdal ile Spartakus Murat ın tartışması gözlerden kaçmazken Ali kaptanın da sinirli hali gözlerden kaçmadı.
              Kaptan Yücel maç boyunca defansta mıy mıy ederken, Spartakus Murat sol tarafta yürüdü, Karınca Erdal ise maç boyunda tek bir adım bile atmadı. Kontrolsüz adnan ın ise bir ara yanlışlıkla karşı takımın defasında oynaması seyircileri şaşkınlığa çevirdi. kaptan Yücel in takımının yıldızları Abdullah ile Fatih in tüm çabalarına ve durmaksızın koşmalarına ragmen maçı çevrmeleri mümkün olmadı. Embambe Hüseyin in ise bir ara kalede mangal yapma isteği yüzünden anormal goller yemesi tüm takımını çileden çıkardı.
             Ali kaptanın ise bir ara 'Fati vur gitsin taca vur avuta vur, çalım yapma' diye çığlıklar atması şaşkınlıkla karşılandı. Ali kaptanın takımında oynayan kerim ile polis abinin uyumu ise takdire şayandı.
              Maç sonunda tam 2 yıldır kazanamayan Ali kaptanın takımının nasıl sevineceğini bilememesi ve karşı takım yıldızlarından Abdullah ile Fatihten nasıl sevineceklerini öğrenmeye çalışmalar şaşkınlıkla karşılandı. Kerim in az kalsın futbolu bırakacaktım demesi zafer kazanan takımına duygusal anlar yaşattı...
              Maçı 10-7 kazanan Ali kaptan ve takımını kutluyoruz...

1 yorum:

Abdullah ÖZER dedi ki...

Kaptan Yücel olarak bu maçta oynamaktan kendi adıma utanç duydum. Takımın yıldızları denen iki sönmüş yıldız kendi başlarını ileride bal yapmayan arı misali vız vız yapıp takımlarına hiçbir katkı yapmadılar. Abdullah denen futbolcu maç boyunca hiç bir olumlu hareket yapmazken konuşarak futbol oynamaya çalışan Futbol ilahı Yücelinde moralini bozdu. Fatihin ise vurduğu bütün toplar kale hariç her yere gitti. Bizim sözde futbol yıldızları işin tuhafı futbolu basketbolden ayırmaktan aciz olup geri pas vermeyi bile bilmiyorlar. Faul sanıyorlar.

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here