Analiz - Tahmin - Deneme Blogu

Breaking

Öylesine

About

test banner

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Pazartesi, Mayıs 02, 2011

Analiz - Tahmin

 
      TAHMÄ°N




                  Federasyon tarafından 03.05.2011 akÅŸamı oynanacak olan maçın hangi statta ve saat kaçta oynanacağının henüz açıklanmamış olması tam bir fiyasko olarak degerlendiriyor. Federasyonun maç yeri ve saatini ÅŸike, ÅŸifre ve teÅŸvik pirimi gibi olasılıkları engellemek için belirlemediklerini açıklamı kimse tarafından kabul görmedi...
                 Bu hafta oynanacak maçta Ali kaptanın takımının yine aynı oyun ÅŸaplonu ile oynaması bekleniyor. Defansta Fatih ve Ä°bo vur gitsin taktiÄŸi ile topa rasgele vururken sıkıştıklarında tel kenarında oynayan Ahmet yada Hakkı ya topu kaçırmaları bekleniyor. DiÄŸer oyuncular Polis abi, Kerim ve Ali kaptanın da boÅŸ bulduÄŸun yere koÅŸ taktiÄŸi ile rakibi ÅŸaşırtmaya çalışmaları bekleniyor.  Ali Kaptan maçtan önceki son demecinde Mustafa DENÄ°ZLÄ°' nin taktiÄŸini benimsediklerini, herhangi bir sistemle oynamadıkları için rakiplerinin de sistemlerini çözemediÄŸini, 2 yılda bir aldıkları zaferi sistemsiz oyunlarına borçlu olduklarını belirtmiÅŸtir.  
               Kaptan Yücel in ise geçen hafta çok sinirlendiÄŸi için takımda revizyona gitmesi bekleniyor. Bu hafta Kaptan Yücel saÄŸlam defans yaparak oyunu ilk yarıda koparmayı hedeflediklerini ve takımının yıldızı Abdullah a çok güvendiÄŸini açıkladı. Takımda süpriz isimlerin yer alması bekleniyor. Geçen hafta eÅŸinden izin alamadığı için oynayamayan Mümti nin bu hafta evden kaçarak maça gelmesi bekleniyor.
               Tam bir strateji savaşı olarak geçecek olan maçta her iki takımında önce gol yememeyi düşüneceÄŸini tahmin ediyoruz. Maçın 12 gol üstü olması ihtimalini zayıf görüyoruz. 

TAHMÄ°N      : ALT   1,90   (12 gol altı )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here