Gecenin adı BEŞİKTAŞ - Deneme Blogu

Breaking

Öylesine

About

test banner

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Cuma, Mayıs 13, 2011

Gecenin adı BEŞİKTAŞ


Uzun bir aradan sonra tekrar Patulya Stadında Gençler ile ihtiyarlar arasında çekişmeli bir maç oynandı. Maçın Türkiye Kupası ile aynı saatte oynanması Futbol federasyonunun büyük bir hatası olarak kabul edildi. Maç boyunca Gençlerin takımında akıl olarak sahada olmayıp BJK nin maçını takip eden oyuncular vardı.

Maç ilk yarı boyunca ihtiyarların üstünlüğü ile geçsede çekişmeli ve zevkli bir mücadeleye seyrattiriyordu. Maçın 40. dakikalarında Gençlerin takımında sakat sakat oynayan ve mücadelesi ile herkesin takdirini kazanan gökselin  yerini benim tanımadıgım bir arkadaşına bırakması ile Gençlerin takımı Mümtinin önderliğinde oyun üstünlüğünü ele geçirdi. Hatta bir ara skoru da eşitleyen geçler maçı kaybedecegini anlayan ihtiyarların çirkefleşip gençler üzerinde baskı kurma çabaları nedeniyle oyundan düştü. Bir ara oyun iyice gerilirken oyunu sakinleştirmesi gereken büyüklerde üzerlerine düşeni yapmayınca oyun tamamen çıgrından çıktı. son dakikada hakemin penaltı kararını da hazmedemeyen İhtiyarların bazılarının sahayı terkettiği gözlendi. Halı saha zili çalmadan maçı bitiren ihtiyarlar maçı galibiyetle bieterdiklerini iddia ettiler...

İhtiyarların takımında oynayan genç Fatih mücadelesi ile takımını taşıyan oyuncu olurken son dakikadaki penaltı pozisyonundaki tepkisisni kendine yakıştıramadık.

Sonuç olarak gecenin en güzel olayı penaltılarla da olsa BEŞİKTAŞ ın Türkiye kupasını müzesine götürmesi oldu. BEŞİKTAŞ ı kutluyoruz... 

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Bence de maç aynen böyleydi...

Mehmet dedi ki...

Güzelmiş

Ahmet dedi ki...

Site böyle daha iyi sanırım...

COSKUN dedi ki...

KARDEŞ İHTİYAR DİYORSUN AMA ADAMLAR DİŞE DİŞ MÜCADELE ETTİ. BİDE 40 METREDEN ADRESE TESLİM FATİHE ATTIRDIĞIM GOLÜ YAZMADIN.NASIL OLACAK.

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here