Ayın Maçı - Deneme Blogu

Breaking

Öylesine

About

test banner

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Pazar, Mayıs 08, 2011

Ayın Maçı


           





            Dün Salihoğlu Arena stadında oynanan son derbide her iki takımda son dakika transferleri ile oynadı. Kaptan Yücel kaleye Ardeşen in önde gelen kalecilerinden Umut u tranfer ederken Ali kaptan da Ardeşen in formda kalecilerinden Süleymanla oynadı. bunun yanında Jandarmanın stoperi Kemalettin son daika transferi olarak Kaptan Yücel in takımında sağ bek olarak oynadı. Ali kaptan ise Emniyetin yıldızlarından Mustafayı kadrosuna katmıştı.
            Maç her iki takımında çakılı defans ve pas dağılımı sayesinde çok mücadeleci ancak az gollü geçti. Yücel Kaptanın defansında Adnan ın formunun üzerine çıkan sakin ve kontrollü oyunu takım arkadaşları tarafından beğeni kazandı. Kaptan Yücel in defanstan topla hızlı çıkışı ve pas dağılımını üstlenmesi, yeni transfer kemalettin in de üstün top kesiciliği, Fatih in hiç durmadan ileri geri koşması, Mümtinin hırsı takdire şayandı.
             Ali kaptan da geçen maçın hezimetini unutturabilmek için takımına yeni kattığı yıldızları ile birlikte çok dirençli başladı. Defansta Fatih ve ibo çakılı oynarken çaktırmadan yaptıkları fauller hakemin gözünden kaçsada bizim gözümüzden kaçmadı. Bunun yanında Ahmet in hırslı oyunu, Kerimin durmadan koşması, Mustafanın teknik pasları ve Ali Kaptanın telkinleri yetersiz kaldı. Yine mağlubiyet yine mağlubiyet.
            Maçın ilkyarısı 2-1 Kaptın Yücel in takımının üstünlüğü ile biterken 52. dakika da Maç 2-2 iken Mustafanın kaleye çektiği şut sonrasında devam eden pozisyonda gelişen kontra atak ta gelen golle Kaptan Yücelin takımı 3-2 öne geçti. Bu golden sonra Mustafanın kendini yere bırakması ve oyundan çıkması sonucu tüm oyuncu değişiklik hakkını kullanan Ali Kaptan kalan 8 dakikayı 1 kişi eksik oynadı. Bu dakikadan sonra dostluk maçına dönen oyun 5-3 Kaptan Yücel in takımının üstünlüğü ile sona erdi.
               Ali kaptanın bu yenilgiyi de hazmedemeyerek yarın tekrar maç teklif etmesi bekleniyor :)) Bu arada Ali Kaptan ve takımının az farkla yenilmelerine sevinmeleri herkes tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Yücel kaptan ve takımını kutluyoruz.

Maçtan Sonra Yapılan Röportajlar:

Ahmet: Mümti aşırı derece de sarhoştu. Bir kere yanına yaklaştım burnumun dineği kırıldı.  Bu nedenle sağ kanattan hiç bindirme yapamadım, bu resmen şike. Toprağım attığım golü de anlatırsan sevinirim'
Kerim 'Mustafa maç boyunca hiç koşmadı yaavvv, resmen bir kişi eksik oynadık. Bu oyunu da benden sakin kimse oynayamaz'
İbo 'Kafa pasıyla asist yaptım bunu da yaz'
Fatih '..................' hala düşünüyor :)
Ali Kaptan 'Önümüzdeki maçlara bakacaz. Bu kadar az farkla yenilmek bizim için zaferdir'

Yücel Kaptan 'Rakibin bizi yenmesi mucizeydi. Yılda bir hakları vardı onu da kullandılar.'
Mümti ' Biz maça sarhoş çıksakta yeneriz, bunu bu maçta ıspatladım. Bize sarhoş diyorlar varsın desinler'
Fatih 'Benim olduğum takımın kaybetmesi mucize, o mucize de geçen hafta yaşandı.'
Adnan 'Haşlak Abdullah hiç geri gelmedi ona rağmen yendik, biz zaten hep yeneriz'
Abdullah 'Maç boyunca ibo bana yalvardı abi 2 den fazla atma diye buna da Kerim şahit, yoksa dağıtırdım'

Bu maçın yıldızını söylemeye gerek yok sanırım :))))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here